Over ons

Uyttendaele Pieter snapt hoe vervelend het kan zijn om uw eigen voertuig of machinerie te verkopen. U zet een advertentie, wordt daarna helemaal suf gebeld, vaak door mensen die voor een appel en een ei uw voertuig of machine over willen kopen. Ook potentiële kopers die niet komen opdagen op de afgesproken tijd is een vervelende zaak.

De vele tijd die er in gaat zitten had u graag anders besteed. Uyttendaele Pieter is een inkoper van voertuigen, graafmachines en machinerie met ruim 10 jaar ervaring. Wij zijn geen tussenpersoon of bemiddelaar, dus geen rompslomp met wachten tot er een koper is gevonden, geen verkooppremie die u nog moet afstaan, gewoon direct uw voertuig of machine verkopen op een snelle en gemakkelijke manier!

Wij maken het gemakkelijk voor u

U meldt gratis uw voertuig, vaartuig of machinerie gemakkelijk aan via onze website, autohandeluyttendaelepieter.be. Wij proberen u zo spoedig mogelijk, op basis van de informatie die u ons heeft gegeven, een bod te doen. Dit is geheel vrijblijvend. Als u akkoord gaat met het bod, dan regelen wij de rest voor u. Transport, overname van de ligplaats, kunnen wij u allemaal voor u doen. Hierdoor heeft u bijna geen omkijken ernaar als u uw boot, auto of machinerie wilt verkopen.

Start nu

Eigen transportdienst

Autohandel Uyttendaele Pieter beschikt over een volledig gratis eigen transportdienst.

Onmiddellijke betaling

Wij zijn geen verkoopmakelaar, dus u hoeft niet te wachten tot er een koper is, wij kopen en betalen meteen.

Geen tussenpersonen

Geen gedoe met potentiële kopers of tussenpersonen die niet komen opdagen.

Volledig België

Uw kunt uw auto bij ons verkopen, eender waar u en het voertuig zich bevindt.

Geen verplichtingen

U krijgt van ons zo snel mogelijk een geheel vrijblijvend bod!

De juiste prijs

Autohandel Uyttendaele Pieter biedt u steeds een marktconforme prijs aan.

×

Contacteer ons rechtstreeks!

×